Вести од сајтот

Слика од Зоран Милевски
Продолжува имплементацијата на е-учење Moodle во СОУ Гимназија „Добри Даскалов“
од Зоран Милевски - понеделник, септември 5 2016, 5:15
 

Продолжува имплементацијата на системот за е-учење Moodle во СОУ Гимназија „Добри Даскалов" и во оваа учебна година.

Оваа година активно учество во користењето на оваа ИКТ алатка ќе земат повеќе наставници и ученици од сите години и повеќе наставни предмети, со цел подобрување, унапредување и ...

Прочитајте го остатокот од оваа тема
(114 зборови)