Вести од сајтот

Слика од Зоран Милевски
Продолжува имплементацијата на е-учење Moodle во СОУ Гимназија „Добри Даскалов“
од Зоран Милевски - вторник, септември 1 2015, 4:36
 

Продолжува имплементацијата на системот за е-учење Moodle во СОУ Гимназија „Добри Даскалов" и во учебната 2015/16 година.

Оваа година активно учество во користењето на оваа ИКТ алатка ќе земат повеќе наставници и ученици од сите години и повеќе наставни предмети, со цел ...

Прочитајте го остатокот од оваа тема
(115 зборови)