Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home e-spisanija
Биологија
Прикажи # 
# Веб врска Кликови
1   Link   The Circulatory System
Youtube видео
749
2   Link   Human Body Systems - The Circulatory System
Youtube видео
975
3   Link   The Digestive System
Youtube видео
609
4   Link   Cell Organelles- Part 1
Yutube видео
905
5   Link   Nucleus: Ultra structure and Function- Part 1
Youtube видео
561

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер