Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home
Хемија
Прикажи # 
# Веб врска Кликови
1   Link   Kalzium - Periodic Table of Elements
Програма која што претставува дигитална замена на хартиениот периоден систем на елементите.
557
2   Link   Chemtool
Софтвер за хемија. Chemtool is a GTK+-based 2D chemical structure editor for X11. It draws organic molecules easily and store them as a X bitmap file
550

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер