Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home e-spisanija
Историја
Прикажи # 
# Веб врска Кликови
1   Link   Проект КАДД
Проектот КАДД има за цел да помогне во подобрување на постоечките и создавање на нови статии на Википедија на македонски јазик од страна на учениците во Гимназија „Добри Даскалов“ - Кавадарци, со цел работата на учениците подобро да се организираа и координира.
669
2   Link   Југославија
Целта на наставната единица е учениците да се запознаа со основните поими врзани за појавата на новиот бран во музиката на бившите југословенски републики, за да ги разберат општествените околности во кои таквата културна сцена се развивала, да го проучат фактот дека стиховите на песните на претставниците на новиот бран неретко содржеле општествена критика и теми што дотогаш не биле застапени на музичката сцена.
596

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер