Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home e-spisanija
Латински јазик
Прикажи # 
# Веб врска Кликови
1   Link   Рим - Историски периоди
Историски периоди за Рим од основањето па се до натамошните поделби
695
2   Link   Глаголи
Глаголски основи и кои времиња се градат од нив во латинскиот јазик
810
3   Link   Latin Word Study Tool
Речник
1119

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер