Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home
Германски јазик
Прикажи # 
# Веб врска Кликови
1   Link   Verschiedene Kulturen
Презентација на германски јазик за различни култури
649
2   Link   Онлајн вежби
Вежби со пополнување на зборови од учебникот Ping Pong
720
3   Link   Речник
Германско-македонски и Македонско-германски речник
879

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер