Array

Mission and goal

In times of rapid technological development, globalization, information revolution and educational reforms, we try and are ready to meet by embracing the changes and emerging conditions as a chalenge, fighting for our position and affirmation with the achievement of new  applicable knowledge, quality, innovation and utilizing all internal potentials within the school.

Home
Отворени едукативни ресурси
Web Links

Отворени едукативни ресурси се креирани како дел од проектот: Интегрирање на електронското учење во училниците" (Integrating E-Learning and Open Educational Resources into Classroom“- iOERc) кој што го реализира Гимназија „Добри Даскалов“ со уште пет партнери од Македонија, Бугарија и Шведска.

Повеќе детали за проектот можете да најдете на следниот линк

 

Display # 
# Web Link Hits
1   Link   EduVideos | Едукативни видеа
Агрегатор на едукативни содржини за учениците во основните и средните училишта.
1194
2   Link   Е-учебници
Порталот претставува дигитална библиотека за чување, пребарување и разгледување на електронски учебници наменети пред сe за ученици во основно и средно образование, но и за нивните наставници и родители.
1139

e-Learning

Banner

iOERc.mk

Banner

DIGITeachEUrope

Banner

Отворени едукативни ресурси

Bulletin board

Banner

State Final Exam

Banner

Duration of classes

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner