Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home e-spisanija
е-списанија
Веб врскиОвде можете да ги погледнете списанијата достапни во електронска форма. 
Прикажи # 
# Веб врска Кликови
1   Link   Гимназијалец бр. 3
Училиштен весник, Гимназијалец бр.3, ноември 2009 г.
1422
2   Link   Физичар - специјално издание
Специјално издание Мај 2010 во сеќавање на проф. Стојче Стојанов
1637
3   Link   Весник за млади „Cricket“ бр.2
Вториот број на весникот за млади „Cricket“
1384
4   Link   Весник за млади „Cricket“ бр.3
Третиот број на весникот за млади „Cricket“
1466
5   Link   Гимназијалец бр. 4
Училиштен весник, Гимназијалец бр.4, ноември 2010 г
1300
6   Link   Мојата идна професија
Училиштен весник, Мојата идна професија, ноември 2010 г.
1706

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер