Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home
е-списанија
Веб врскиОвде можете да ги погледнете списанијата достапни во електронска форма. 
Прикажи # 
# Веб врска Кликови
1   Link   Гимназијалец бр. 3
Училиштен весник, Гимназијалец бр.3, ноември 2009 г.
1349
2   Link   Физичар - специјално издание
Специјално издание Мај 2010 во сеќавање на проф. Стојче Стојанов
1570
3   Link   Весник за млади „Cricket“ бр.2
Вториот број на весникот за млади „Cricket“
1303
4   Link   Весник за млади „Cricket“ бр.3
Третиот број на весникот за млади „Cricket“
1364
5   Link   Гимназијалец бр. 4
Училиштен весник, Гимназијалец бр.4, ноември 2010 г
1206
6   Link   Мојата идна професија
Училиштен весник, Мојата идна професија, ноември 2010 г.
1616

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер