Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home Настава Државна матура
Државна матура PDF Печати Е-пошта

 

Соопштенија и информации за Државна матура во учебната 2018/2019 г.

Потребни информации за Државна матура може да се добијат и преку ИНТЕРНЕТ на www.matura.gov.mk

Флаер за Државна матура линк

Упатство за изработка на проектна задача како дел од Државна матура тука.

 

 

ДРЖАВНА МАТУРА 2019

- Термини за полагање на екстерни предмети, интерни предмети и одбрана на проектна задача во јунски и августовски испитен рок линк

- Им се соопштува на учениците дека 30 ноември е краен рок за избор на тема за проектна задача.

- Соопштение за проектна задача на овој линк

Концепција на Државна матура во учебната 2017/2018 година

 Pdf-golemaПријава за полагање на Државна матура

 Pdf-golemaПотврда за пријавување на Државна матура

 

Информации за матура Англиски јазик во учебната 2018/19 година на следниот линк

 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер