Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home
Настава


DIGITeachEUrope PDF Печати Е-пошта
понеделник, 09 октомври 2017 11:16

Назив на проектот: Развивање дигитални средини за учење за училиштата во Европа

Developing digital learning environments for schools in Europe -DIGITeachEUrope


Erasmus+ проект од Клучна акција 2 - Соработка за иновација и размена на добри практики

 

Последно освежено на вторник, 24 октомври 2017 21:01
Повеќе...
 
iOERc Erasmus+ PDF Печати Е-пошта

Назив на проектот: Интегрирање на електронското учење во училниците

"Integrating E-Learning and Open Educational Resources into Classroom“- iOERc

Повеќе...
 
Наставен план и програма PDF Печати Е-пошта

Наставни планови и програми за гимназиско и стручно образование и проектни активности

 

 

 

Повеќе...
 
Документи PDF Печати Е-пошта

 

Во прилог можете да ги погледнете следните документи за работата на училиштето: 

 

 

 

 

 

Повеќе...
 
Сметки за втор примерок PDF Печати Е-пошта

 

 

 

Потребни податоци за издавање на втор примерок на диплома или свидетелство се:

 

 

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>

Страница 1 од 2

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер