Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home
Огласна табла


Термини за индивидуални разговори со родители PDF Печати Е-пошта

Термини за индивидуални разговори со родители за учебната 2018/2019 година можете да погледнете на овој линк.

 
Брошура за родители PDF Печати Е-пошта

Брошурата за родители можете да погледнете на овој линк.

 


Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер