Array

Мисија и цел

Знаењето е едно од ретките нешта што можат да се даваат и да се примаат безгранично. Мисијата на сите наставници е несебично да го делат знаењето на сите ученици што сакаат да го усвојат и да го примат. Наша цел е да ги мотивираме учениците како да учат, со креативни методи и техники коишто постојано ги усовршуваме, со најновите средства на информатичката технологија, што постојано ги обновуваме. Знаењето го создаваме, го пренесуваме и го имплементираме кај сите наши ученици.

Home
Уписи PDF Печати Е-пошта

Logo Gimnazija

 

                              И Н Ф О Р М А Т О Р

 

          за упис во I година во учебната 2018/2019 година

            во СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци

 

О Г Л А С за запишување на ученици во СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци за учебната 2018/2019 година можете да погледнете на следниот линк.

И Н Ф О Р М А Т О Р за упис во I (прва) година во учебната 2018/2019 годинаво СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ Кавадарци на следниот линк.

 

 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер