Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home
Контакти PDF Печати Е-пошта
СОУ Гимназија „Добри Даскалов“
Ул. „Мито Хаџи Василев“ бр.68
1430, Кавадарци
Р. Македонија

 

E-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
телефон: 043/410-911
Факс: 043/410-533
www.dobridaskalov.edu.mk
www.dobridaskalov.edu.mk/moodle


View Larger Map

 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер