Array

Мисија и цел

Во време на брз технолошки развој, глобализација, информатичка револуција и реформи во образовнието, се трудиме, подготвени да го дочекаме, прифаќајќи ги промените и новонастанатите услови како предизвик, борејќи се за својата позиција и афирмација со постигнување на нови применливи знаења, квалитет, иновативност и искористување на сите внатрешни потенцијали на училиштето.

 

Home
Е-збирка на трудови PDF Печати Е-пошта

 

Pdf-golema Воведување на ИКТ во наставниот процес – успешна приказна од гимназијата „Добри Даскалов“ од Кавадарци

Pdf-golema Прирачник за користење на системот за електронско учење - Moodle

issuu-s 10-та Конфренција за Информатика и Информатичка технологија (CIIT 2013)

Наслов на труд: Ефикасност во користење на е-учење Moodle во образовниот процес

 

Прирачник за користење на системот за електронско учење - Moodle

Прирачник за користење на системот за електронско учење - Moodle

 

Систем за е-учење

Банер

iOERc.mk

Банер

DIGITeachEUrope

Банер

Отворени едукативни ресурси

Огласна табла

Банер

Информации за Државна матура

Банер

Времетраење на часовите

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер